Følg oss på 

Arctic Hår og Skjønnhet

26.mai 2018 arrangerte Bodø & Omegn frisør og velværebedrifter historiens første hår og skjønnhetsmesse i Bodø. Med 600 besøkende fra Finnmark i nord til Osloi sør. Vi gjentar suksessen i 2019 og vil med dette nok en gang skape magi i Nord.

Messe starter 25. mai 2019 kl 10:00
Bankett starter 25. mai 2019 kl 20:00

Messen finner sted midt i Bodø sentrum på Scandic Havet. Vi har også denne gangen fått med oss stand up-komiker og frisør Adam Schjølberg som konferansier, som sammen med oss vil skape god stemning gjennom hele dagen.

Parallelt med messen arrangeres NNM i frisering. Her inviterer vi elever, lærlinger og svenner fra hele landsdelen til å konkurrere i forskjellige kategorier, med internasjonale, anerkjente dommere. PÅMELDING TIL ARCTIC CUP 2019 kan gjøres via vår nettside..

NYHET I 2019 er Arctic PIX. For mer info se på hjemmeside under fane Konkurranser  arctichaarogskjonnhet.no

Vi inviterer frisører og hudpleiere fra hele landsdelen og håper også på besøk av kundene våre. Formålet med messa er å samle bransjen og vise lansdelen hva vi har å by på. Vi ønsker med dette å løfte omdømmet av faget vårt.

Vi har fått med oss både lokale og nasjonale leverandører innenfor frisør- og hudpleiebransjen. Det blir stands, hårshow og mye moro fra morgen til kveld.

Vi avslutter dagen med bankett med treretters middag, underholdning og premieutdeling til vinnerne i de forskjellige klassene i Arctic Cup og Arctic PIX.

Velkommen til nok en faglig og morsom helg i Bodø!

© Copyright Arctic Hår og Skjønnhet